Of het nu een ontbijt, een evenement of een broodje voor onderweg is, het Hasseltse Woody’s heeft het. Vanessa en Steven runnen samen de hippe broodjesbar die maar blijft groeien.

“Ik heb Woody’s destijds alleen opgestart, puur bedoeld als broodjeszaak”, vertelt zaakvoerder Vanessa Vanstreels. “Iets later is mijn partner erbij gekomen en omdat hij chef-kok is, hebben we samen het aanbod naar een hoger niveau getild.” Vandaag werken er zo’n twintig mensen aan een vlotte werking van de zaak.

Grote keuze

“Over de samenstelling en uitbreiding van onze goed gevulde menukaart moeten we echt niet lang nadenken”, gaat Vanessa verder. “Meestal groeien die ideeën of smakencombinaties in onze privékeuken, thuis, waar we elkaar perfect aanvullen en allerlei zaken testen. Ik heb altijd al geweten dat ik in deze branche wilde werken en het feit dat mijn partner mee in het verhaal stapte, is dan ook een droom die uitkwam.” Waar Vanessa’s partner de scepter in de keuken zwaait, neemt zij de coördinatie voor haar rekening.

Een andere troef van het Hasseltse koppel is flexibiliteit. “Onze grootste pluspunt is dat we snel inspelen op de wensen van onze klanten. We werken enthousiast mee; van catering tot verwenontbijtjes. Of het nu een doopfeest, zakenlunch of eender welk evenement is: wij schikken ons naar de wensen van de klant. We cateren zelfs busreizen, ook wanneer die mensen om 6 uur ’s ochtends willen vertrekken. Dan pakken we alles netjes in zodat hun dag perfect verloopt”, lacht ze.

Warme keuken

Hoewel hun hart bij belegde broodjes ligt, kun je bij Woody’s ook terecht voor overheerlijke gerechten en soep in het bijzonder. “Wij zijn soepleverancier over heel Limburg en dat is naast de broodjes en cateringdienst een van onze grootste passies”, zegt Vanessa. “Hier proberen we ook creatief te zijn en niet voor de standaard smaakpaletten te kiezen.”

 

Woody’s
Pietelbeekstraat 5
3500 Hasselt
www.woodys.be