logoPartners Prato en Thalento zorgen voor persoonlijk profiel van elke deelnemer

Twee weken voor The Jobdate registreerden al meer dan zeventig bedrijven zich voor The Jobdate van JCI Limburg. Op maandag 24 oktober verzamelen ze op de site van Ford Genk om te zoeken naar de ‘perfecte match’ met Limburgse werkzoekenden.

Grootste jobevenement van Limburg

Berten Vandebroek van JCI Limburg is enthousiast: “Het evenement is nu al een succes. De inschrijvingen van deelnemende bedrijven stromen binnen. We kunnen rekenen op interesse van grote spelers zoals  H. Essers, EDF Luminus, Carglass of Nike. Maar ook kleine kmo’s en start-ups registreren zich massaal. Dat was net onze bedoeling: een laagdrempelige en toegankelijke beurs, voor groot en klein, waar iedereen op gelijke voet behandeld wordt. Deelname is al mogelijk vanaf 295 euro!”

Makkelijker matchen dankzij een persoonlijk profiel

teamfotoJCI Limburg heeft nog meer nieuws. Dankzij de samenwerking met HR-specialisten Prato en Thalento, beiden gevestigd op Corda Campus, krijgt elke sollicitant een persoonlijk profiel. De potentiële werkgever kan zo in één oogopslag zien wat de sterktes en de zwaktes zijn van elke kandidaat. Met de hulp van deze Limburgse state-of-the-art technologie brengt JCI de ‘perfecte match’ tussen werkgever en werkzoekende weer een stapje dichterbij.

Unieke locatie

Samen met de stad Genk slaagde JCI erin om de Vlaamse regering te overtuigen de voormalige Ford site ter beschikking te stellen voor The Jobdate. Berten Vandebroek: “Exact vier jaar na de aankondiging van de sluiting zal ons evenement het laatste wapenfeit zijn voor de site definitief wordt hertekend en gesloopt. The Jobdate is dus niet alleen een unieke jobhappening, maar ook een symbolisch  moment om te tonen dat onze Limburgse economie flexibel is en de sluiting van Ford Genk al goed verwerkt heeft. Onze slogan is dan ook: alle Limburgers aan het werk!”

Werkgevers kunnen zich nog registreren tot 14 oktober. Ook werkzoekenden moeten zich verplicht vooraf inschrijven. Alle info en inschrijven op www.thejobdate.be.

Meer weten?