Nog één kanshebber voor de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2017 hebt u van ons tegoed: Yoeri Severy van digital agency Yappa in Alken behoort tot het selecte clubje van de 4 finalisten.

Yoeri Severy wordt volgende maand 35 jaar. In die periode heeft hij al flink wat ondernemerskilometers op de teller verzameld. Zijn digitale bureau Yappa bouwt nog steeds websites, iets waar Yoeri 15 jaar geleden als student-ondernemer al mee was gestart. Vandaag doet Yappa uiteraard nog veel meer. Er worden webshops gebouwd, online marketingtools uitgewerkt, en digitale strategieën uitgetekend. “Onze missie is om via onze oplossingen een positieve impact te creëren op de groei van klanten en medewerkers.”

Dat laatste is zeker belangrijk, want Yoeri Severy houdt er een eigentijds personeelsbeleid op na. Medewerkers krijgen veel vrijheid om hun takenpakket in te vullen en mogen rekenen op diverse stimulansen om het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Eén van die spraakmakende acties was Yappa a la Playa, waarbij het hele team een week lang aan het werk ging vanuit een zonnige zomervilla in Spanje.