Samen met zijn zakenpartner Tim Elsen is Yoeri Severy, gekend als ondernemer van webbouwer Yappa in Sint-Truiden, gestart met het online marketingbureau Yeties. “De reden hiervoor ligt voor de hand,” aldus Yoeri Severy. “Ondernemingen kijken steeds meer naar internet om hun afzetmarkt te vergroten en om kostenefficiënt nieuwe prospects en klanten te winnen. Yeties ondersteunt deze bedrijven die hun omzet via internet willen doen groeien.”

Tim Elsen en Yoeri Severy

Yeties gaat diensten aanbieden om online verkoop te stimuleren bij zowel bedrijven die hier al mee bezig zijn als bij ondernemingen die de eerste stappen in e-commerce willen zetten. “Het kan ook zijn dat hun voornaamste doelstelling is om via internet leads en offerte-aanvragen te genereren,” vult Tim Elsen aan. “In functie van de concrete ambities gaan we dus een volledige internetstrategie uitwerken. Een overkoepelende online oplossing, zeg maar. Daar horen afhankelijk van de objectieven tools bij zoals adverteren via google, content marketing, e-mailmarketing (acquisitie en retentie), affiliate marketing, social media en online advertentiecampagnes.”

Het nieuwe bedrijf start met de 2 zaakvoerders, maar wil al direct een bijkomende internetmarketeer op de loonlijst plaatsen.