Digital agency Yappa uit Alken bestaat 15 jaar. Verjaren, dat doen wel meer bedrijven natuurlijk, maar er een ambitieus groeitraject aan koppelen niet. Oprichter en CEO Yoeri Severy stelt zich duidelijke doelen: tegen 2021 wil hij het personeelsaantal van 19 mensen verdubbelen en de omzet verdrievoudigen. Bam!

In 15 jaar tijd ontgroeide Yoeri Severy de woonkamer van het ouderlijke huis, om via enkele tussenstations in Alken te belanden. Maar ook daar barst de business uit zijn voegen, waardoor de zoektocht naar een nieuwe locatie is ingezet. Het digitale bureau ziet het groots. “In die zin dat we over 3 jaar het aantal medewerkers willen verdubbelen en de omzet, die in 2017 met 45% is toegenomen, zelfs willen verdrievoudigen”, aldus de CEO. “Dat willen we realiseren door alle digitale uitdagingen aan te gaan. Een idee kan niet te groot, te zot of te ambitieus zijn voor ons team.”

De huidige medewerkers en klanten zijn alvast enthousiast om mee te stappen in het groeitraject. Dat vertelden ze onlangs op het feest ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan.