Yappa is het enige Limburgse digitale agency dat door Google geselecteerd werd voor hun exclusieve businessprogramma Elevator. Doel van dit programma is de groei van digitale agencies te versnellen. Het bureau uit Alken groeide in 2016 met 30% en wilt in 2017 nog een versnelling hoger schakelen.

Voor hun Elevator Business Coaching Academy selecteert Google 18 ‘high potential agencies’ binnen België. Die selectie gebeurt op basis van de prestaties en de groeifase. Tijdens meerdere sessies gehost bij Google Brussel, krijgen deze geselecteerde agencies te horen hoe ze sneller kunnen groeien.

Het programma wordt geleid door de gerenommeerde business coach Robert Craven. Craven is een internationale Keynote Business Speaker, consultant en auteur van boeken als Grow Your Digital Agency, Bright Marketing en Grow Your Service Firm.

“De eerste schooldag is achter de rug”, zegt Yoeri Severy, Chief Enabler Officer bij Yappa. “We werden meteen meegenomen en ‘gechallenged’ in onze strategie en plannen. Onze coach is er echt wel eentje op Europees topniveau. Robert Craven geeft ons zowel in groep als individueel coaching en we zijn vast van plan dit optimaal te benutten voor onze toekomst.”