Nieuws uit eigen huis: Dit platform heeft met Wouter Vanlee een nieuwe drijvende kracht aangesteld. Na 7 jaar bij TV Limburg maakt hij de overstap om het team van Made in Limburg te versterken. Wouter (35) zal alle aspecten coördineren die niet direct verband houden met de redactie. Zo zal hij onder meer partnerdeals uitwerken, klantencontacten onderhouden, de marketing en events mee vorm geven en de technische opvolging verzorgen.

VANLEE WouterWouter Vanlee is een Genkenaar, die in Kortessem verzeild is geraakt. Hij is erg sportief, met een passie voor autosport en lopen. “Ik ben erg gedreven om vol op het gaspedaal van Made in Limburg te gaan staan,” zegt hij. “Wat hier de voorbije 5 jaar is neergezet, mag absoluut gezien worden. Het komt er nu op aan om de naambekendheid en waardering voor Made in Limburg verder uit te diepen en het platform verder uit te breiden tot een onmisbaar communicatie- en informatiekanaal voor iedereen die het bedrijfsleven in de provincie een warm hart toedraagt.”

Wouter volgt in deze functie Claudio Swijsen op, die zijn carrière een andere wending wil geven. Alle medewerkers van Made in Limburg houden eraan Claudio te danken voor zijn bijdrage aan de uitbouw van ons platform en wensen hem veel succes bij de volgende projecten die hij zal ondernemen!

Wouter Vanlee is rechtstreeks te contacteren via dit e-mailadres: wouter.vanlee@mediahuis.be