Dienstenchequebedrijf Work@Home en uitzendbureau Plug-injobs bundelen de krachten en gaan voortaan door het leven als Trixxo. Dat heeft zaakvoerder Luc Jeurissen zopas bekendgemaakt in Antwerpen. De hoofdzetel van Trixxo is en blijft in Hoeselt. Daarnaast telt het bedrijf 70 kantoren in heel Vlaanderen. Er zullen 4 afdelingen worden uitgerold: Trixxo Home omvat de services die werken met dienstencheques, Trixxo Jobs zet zich in voor HR-rekrutering, Trixxo Skills focust op opleidingen en Trixxo Care biedt thuiszorgdiensten.

Bij de voorstelling van de nieuwe naam werd aangekondigd dat de 3.500 huishoudhulpen van Trixxo allemaal een elektrische fiets krijgen aangeboden als extralegaal voordeel.

Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport Phillipe Muyters is verheugd met deze beslissing: “Het aanbieden van elektrische fietsen is innovatief op het vlak van HR, wil positief bijdragen aan het mobiliteitsprobleem en spoort tegelijkertijd werknemers aan om te bewegen. Trixxo stelt als werkgever een maatschappelijk voorbeeld dat hopelijk veel navolging krijgt.”