Winfera zoekt extra volk en franchisenemers

Weldimo, Parren-Hillen,… het is gelukkig niet alleen kommer en kwel in de ramen en deurenbusiness. Zoals bij Winfera, de fabrikant met vestigingen in Hasselt, Tongeren en Kortrijk. “Inderdaad. Voor ons belooft 2016 een uitstekend jaar te worden, waarin we een zeer goed gevuld orderboek mogen verwachten,” zegt zaakvoerder Patrick Hilven. “We mikken in totaal op 950 werven en een geconsolideerde omzet van ruim 8 miljoen euro.”

winfera hilvenOm die groei de baas te kunnen, wil Winfera extra mensen aanwerven. “Momenteel is ons team al 43 man sterk. Toch zoeken we op korte termijn 9 extra collega’s. Het gaat dan vooral om plaatsers met ervaring, maar ook meer technische profielen zoals opmeters,” aldus nog Hilven.

De ambitie is groot. “Het plan is om de omzet tegen 2018 te verdubbelen naar 16 miljoen euro en ongeveer 2.000 werven per jaar. “Om dat mogelijk te maken, willen we in België jaarlijks 1 of 2 nieuwe verkoop- en montagecentra op poten zetten. We zijn hiervoor gericht op zoek naar ondernemende franchisenemers, die vol overgave een eigen zaak willen opstarten.”