Recreatieoord Wilhelm Tell in Opglabbeek mag zich vanaf nu een vijfsterrencamping noemen. Het is de eerste in Vlaanderen die na een intensieve doorlichting, deze erkenning van Toerisme Vlaanderen tegen de gevel mag hangen.

Inspecteurs hebben alle faciliteiten van uitbater Lode Nulmans grondig doorzocht: speeltuinen, zwembaden, sanitair gebouw, onthaal, horeca,… Het comfort voor de bezoekers kreeg een unaniem positief rapport. “Het is niet alleen de uitrusting, maar ook het kwaliteitsniveau van het totale terrein dat in de quotering is opgenomen”, verduidelijken Helga Roex en Lode Nulmans van Wilhelm Tell. Dus ook de geleverde service. “Inderdaad, want je maakt pas echt het verschil als je toeristen charmeert met je persoonlijke aanpak en kwaliteit. Wij bedanken graag alle kampeerders en medewerkers om ons tot op dit niveau te tillen.”

De hoge quotering verrast niemand in de sector. Minister van Toerisme Ben Weyts had bij een bezoek enkele maanden geleden niets dan lof. “Wat Wilhelm Tell doet is investeren in toegankelijkheid en comfort voor iedereen”, aldus de minister.