Volgende maand, tijdens de Dag van Innovatie en Groei, zal Voka Limburg bekendmaken wie het meest innovatieve bedrijf van Limburg wordt. Er zijn alvast 3 ondernemingen genomineerd :

– CityDepot uit Hasselt, een project dat vanuit een depot aan de stadsrand, aan slimme en efficiënte distributie van goederen voor kleinhandelszaken doet.

– D square uit Hasselt, een snelgroeiend technologiebedrijf uit de portefeuille van LRM. D square ontwikkelt technologie die het beheer van een machinepark vereenvoudigt, zoals de voorspelling van het meest geschikte moment voor onderhoud.

– Ducatt uit Lommel, een hoogtechnologisch glasbedrijf waar LRM de handen mee vol heeft. De onderneming maakt zeer dunne glaspartijen voor zonnepanelen en heeft recent nog een milieuvriendelijke anti-reflectiecoating ontwikkeld die de elektriciteitsopbrengst van zonnepanelen tot 5% verhoogt.

Op woensdag 25 november wordt duidelijk wie het heeft gehaald en de opvolger wordt in het rijtje van Frank Zwerts (Visys), Mario Fleurinck (Melotte), Matty Zadnikar (Z-Group), Raymond Vanstraelen (Bio-racer), Jean-Pierre Wuytack (Vandersanden) en Herman Bosman (Grafityp).
De bedoeling van de hele Dag van Innovatie en Groei, is om jonge ondernemingen, groeiers, gazellen of ‘ondernemingen met goesting om er één te worden’, inspiratie en advies te laten opdoen.