Feest bij het evenementenbureau To The Point Events van Bart Koninckx en Stefan Kerkhofs! Net zoals vorig jaar blijkt uit de resultaten van de recente tevredenheidsenquête van Experience Magazine – afgenomen bij de top-1000 van de BeNeLux Corporate Event- & Marketing Managers- dat To The Point Events bij de top 3 van meest gewaardeerde evenementenbureaus in België behoort.

Team To The Point“Dit resultaat kunnen we natuurlijk niet realiseren zonder de dagelijkse inzet van ons team, onze trouwe leveranciers, de talrijke freelancers en natuurlijk onze klanten en al onze fans,” aldus een dolgelukkige Bart Koninckx. “Na 8 jaar van gestage groei stimuleert deze erkenning ons om door te blijven gaan op dit elan, en de lat steeds hoger te leggen. Dus, aan iedereen die hiertoe heeft bijgedragen: een dikke, dikke merci!”

To The Point Events pakte op (inter)nationaal vlak onlangs nog uit met 2 spraakmakende evenementen: op de Belgian Journey mochten 3.400 internationale gasten van het wereldberoemde Tomorrowland-festival België ontdekken en in Antwerpen stond het Zonhovense bureau in voor de organisatie van het Bollekesfeest, goed voor 200.000 bezoekers…