Marina Doggen, CEO van de groothandel in zonnepanelen Gutami Solar, heeft een nieuwe activiteit opgestart. Via de vennootschap Alfa Power Trading gaat ze exclusief de vermaarde zonnepanelen van het wereldmerk Honeywell verdelen in maar liefst 41 landen.

Een ‘honingzoete’ uitdaging voor de zakenvrouw uit Beringen… “Honeywell is overal in de wereld gekend voor zijn topproducten”, zegt ze. “De zonnepanelen hebben een voortreffelijke betrouwbaarheid en bieden 20 tot 25 jaar garantie naargelang het type van paneel. Bovendien worden de producten permanent, toekomstgericht en innovatief ontwikkeld, met oog voor kwaliteit en esthetiek. Een geweldig potentieel voor ons.”

Alfa Power Trading heeft al meteen een team opgezet voor de verdeling van Honeywell in Europa. “De andere continenten zullen spoedig volgen, aangezien het contract 41 landen behelst, waaronder de VS”, aldus Marina Doggen. Het contract is goed voor tientallen nieuwe jobs, zowel in Beringen als bij de lokale verdeelpunten in het buitenland.