Jacqueline Mahieux (Infoweb) is samen met 4 andere vrouwelijke ondernemers toegetreden tot het bestuur van KRC Genk Ladies. Ze zullen instaan voor het verhogen van de naambekendheid van de club en bijdragen aan de fondsenwerving.

Het damesvoetbal leeft in Genk. In de schaduw van de Luminus Arena spelen ook de KRC Genk Ladies momenteel de pannen van het dak. Maar er is nood aan professionalisering. Daarom heeft algemeen directeur Betty Van Proeyen 5 vrouwelijke ondernemers aangezocht om een bestuursfunctie op te nemen. Jacqueline Mahieux (die onlangs nog haar zaak Flexmail verkocht) is de nieuwe voorzitter. Ze krijgt het gezelschap van Miranda Liebens (Lipa ICT), Kelly Janssen (SignSolutions), Sabrina Fiorelli (advocaat-vennoot bij Arts-Cleeren) en Jeannette Claes-Palmers (Carbon Sense).

“Dit is een mooie uitdaging”, aldus de voorzitter. “Het vrouwenvoetbal zit in de lift. Wij willen deze goed draaiende club naar een hoger niveau tillen. De bedoeling is onder meer om KRC Genk Ladies meer naambekendheid te geven en ervoor te zorgen dat we er budgettair sterker voor staan.”