Ondernemersorganisatie Voka Limburg gaat centraal in de omgebouwde Hall A van de Corda Campus een open kantoor openen. “Dit geeft ons de gelegenheid om de aanwezige bedrijven met raad en daad bij te staan”, aldus gedelegeerd bestuurder Johann Leten. “Elke dag zullen onze mensen van diensten als de starterswerking, belangenbehartiging, talent, accountmanagement, internationalisatie en innovatie aanwezig zijn.”

Leten vindt het belangrijk dat zijn medewerkers zich onderdompelen in de innovatieve, dynamische sfeer van de campus. “Bijkomend is het oplossing voor het plaatsgebrek waarmee we kampen in ons huidige gebouw. We zijn de laatste jaren enorm gegroeid, met een forse uitbreiding van het personeelsbestand tot gevolg. Uiteraard blijft ons hoofdkantoor aan de Roppesingel gevestigd, maar creëren we bijkomende werkplekken in ons satellietkantoor op Corda Campus. En wie weet… Op dit ogenblik sluit niets de uitbreiding naar andere ‘satellieten’ uit.”

Raf Degens, algemeen directeur van Corda Campus, is opgetogen met de komst van Voka Limburg. “We zijn blij om hen te mogen verwelkomen. Onze slogan is niet voor niets ‘Creating business communities’. We bouwen hier aan de werkplek van de toekomst. In hall A komen 24 bedrijven in een kader terecht dat dynamiek uitstraalt en het netwerk bevordert.”

Trouwens: ook de collega’s van Unizo Limburg zijn op zoek naar een nieuwe locatie. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de bedrijvenzone rondom Het Belang van Limburg én naar… de Corda Campus.