Voederen mag: 40 groeibedrijven tonen zich op expo

Limburg heeft ondernemerstalent zat. Elke week opnieuw duiken er enthousiastelingen op die met het volle risico, lijf en leden riskeren om hun droom waar te maken: bewijzen dat hun zakelijk idee slaagkansen heeft, en meer nog, dat hun bedrijf straks een pijler van de Limburgse – of zelfs wereld- economie kan genoemd worden.

????????Uiteraard moet al dat talent nog gevoed worden om uit te groeien tot echte toppers. Een kruisbestuiving van ideeën, nuttige tips, netwerkcontacten en misschien zelfs actieve participatie is de doelstelling die Voka Jongeren Limburg voor ogen heeft op de Expo Young Entrepreneurs, afgekort als EYE. Aanstaande vrijdag is het zover: dan presenteren 40 jonge ondernemers hun project aan elkaar én aan elke bezoeker die nieuwsgierig is naar wat er zoal leeft in het levendige Limburgse ondernemerslandschap.

Bezoekers kunnen vrijdag van 16 tot 20 uur gratis en zonder voorafgaande inschrijving binnenspringen in de gebouwen van Voka Limburg in Hasselt. Tussen pot en pint kunnen er tevens informele contacten worden gelegd. Aanrader!