Het blijft goed nieuws regenen uit de Limburgse online apothekerswereld. Na de knappe finaleplaats van Farmaline op de JCI Award, heeft nu Viata uit Bilzen op het hoogste ereschavot plaats mogen nemen. De online apotheek van (o.a) Gianni De Gaspari en Thibaut Courtois heeft van SafeShops een onderscheiding gekregen voor de vriendelijkste klantenservice.

Het gaat meer specifiek om de Customer Friendliness Award die werd toegekend door een vakjury én door 2.000 online shoppers. SafeShops, het kwaliteitslabel voor Belgische webshops, mocht zopas de prijs overhandigen.

“Dit is een bekroning van onze unieke aanpak, waarbij we de klant en het advies centraal stellen”, zegt Gianni De Gaspari van Viata. “Niets geeft zo een mooie voldoening als een tevreden klant. Alle dank gaat uit naar het gehele Viata-team.”

Viata bedient wekelijks 1300 nieuwe klanten die gratis advies bekomen via online chat, mail en telefoon door de online apothekers en apotheekassistenten. “Onze missie is om het klassieke apotheekbezoek online te overtreffen voor verzorging en welzijn”, aldus De Gaspari.