Vrijdagavond is onder het goedkeurend oog van heel wat klanten en notabelen het gloednieuwe kantoor van Van Hoof & Schruers (VHS) officieel in gebruik genomen. Zo’n 30 medewerkers van het verzekeringskantoor gaan er vanaf maandag aan de slag. Het project ligt op een A-locatie in Zonhoven, langs de verbindingsweg Eindhoven-Hasselt. Het heeft oppervlakte van 1.640 m² en werd getekend door Helsen & Van Com. Het bouwbedrijf was Mathieu Gijbels uit Opglabbeek.

gebouw VHS Zonhoven“Met deze nieuwe vestiging onderstrepen we meteen ook onze groei-ambities,” zegt Chris Schruers, die samen met Marc Maas het bedrijf leidt. “Onze kantoren bieden plaats aan 45 medewerkers, er is dus nog ruimte. Naast de interne groei bekijken we tevens de mogelijkheden voor strategische overnames.”

In hetzelfde complex komen ook de gecentraliseerde diensten van bouwbedrijf Jansen uit Meeuwen-Gruitrode.