De Hasseltse discotheek Versuz is door het internationale blad DJ MAG uitgeroepen tot beste club van de Benelux. De zaak van Yves Smolders, Herbert Houben en de nv Sportpaleis noteert immers het hoogst in de jaarlijkse top 100 van de beste discotheken ter wereld.

Met een 60ste plaats is Versuz meteen ook de enige Belgische club in de lijst. Een waardering voor de inspanningen die de eigenaars recent hebben gedaan. “De afgelopen maanden zijn we blijven investeren in kwaliteit en beleving”, zegt Yves Smolders. 2016 werd dan ook gekenmerkt door enkele opvallende initiatieven, zoals de introductie van een geur-dj, die op regelmatige basis de gasten op de dansvloer verrast met de fijnste aroma’s, aangepast aan de muziek. Of de organisatie van de grootste Halloween party van het land. Ook het zomerconcept Ipanema en de Moose Winterbar werden opnieuw uitgebreid.

“Tot slot blijft Versuz ook buiten de club, zeer actief samenwerken met prestigieuze events en clubs als Pacha, Tomorrowland en The Ark. Deze laatste is een gloednieuwe 4-daagse partycruise die op 31/08 vanuit Barcelona uitvaart en waarop Versuz één van de stages zal hosten”, besluit Yves Smolders.

Op donderdag 4, zaterdag 6 en maandag 8 mei viert Versuz zijn 15e verjaardag, met niemand minder dan de Franse top-DJ Martin Solveig.