Carrosseriegroep Vecarro, het familiebedrijf onder leiding van tweede generatie Isabelle Vermeire, heeft de hoofdvestiging aan de Essenlaan in Genk zopas verruild voor een gloednieuwe vestiging aan de Genkse Slamstraat. “Deze nieuwbouw laat ons toe om de auto op een optimale manier doorheen het bedrijf te loodsen,” vertelt de zaakvoerder.

Groep Vecarro speelt al 30 jaar een vooraanstaande rol binnen de schadeherstelketens in België. De nieuwe vestiging in Genk is voorzien van de laatste nieuwe snufjes en state-of-the-art technieken. Ook de reparatieflow wordt geoptimaliseerd. “Een auto die binnenkomt gaat in één weg door de demontage, de voorbereiding, de spuitcabine en de montage”, stelt Isabelle Vermeire. “Zo kunnen we snel, efficiënt en betaalbaar te werk gaan.”

Met de nieuwbouw behaalde Vecarro de labels Duurzaam Ondernemen en Duurzaam Repareren. “We dragen dan ook alle facetten van duurzaamheid hoog in het vaandel”, aldus Isabelle Vermeire. “Dit zowel op het vlak van het milieu, omgeving, energiegebruik en personeelsbeleid.”

Vecarro heeft vestigingen in Genk, Turnhout, Overijse en Lochristi.