Vanhaen ruilt KRC Genk voor Cocomo

Davy Vanhaen (28) heeft zijn transfer beet. De man die bijna drie jaar aan de slag was bij KRC Genk, en recent verantwoordelijk werd voor communicatie, gaat vanaf oktober events opzetten en communicatie uittekenen bij het Hasseltse creatieve bureau Cocomo. Hij wordt er ook partner, naast Lut Wyers en Vicky Thoelen. 

Davy Vanhaen, afkomstig van Dilsen-Stokkem, ging eind 2012 aan de slag bij KRC als medewerker van het community project FRZA! Vorig jaar, na het vertrek van Jordy Hex, kreeg hij er de bevoegdheid over communicatie en persrelaties bij. Kortstondig, want Vanhaen maakt nu dus de overstap naar Cocomo. Nu maakt hij de overstap naar het creatief conceptbureau Cocomo in Hasselt.

vanhaen davy“Soms moet je springen op de trein die voorbijkomt,” zegt Davy Vanhaen in een reactie. Ik ben Lut Wyers de jongste maanden regelmatig tegengekomen, en al snel bleken we dezelfde visie op het bedrijf te delen.” Gedelegeerd bestuurder Lut Wyers van Cocomo is in haar nopjes met de komst van Vanhaen. “Dit is een grote stap voor ons,” zegt ze. “Davy kan ons flink vooruithelpen met onze grootste troef, met name het (her-)profileren van bedrijven. Daar waren we dringend aan versterking toe.”

Cocomo telt nu tien vaste medewerkers. Davy Vanhaen wordt er de elfde en eerste mannelijke medewerker. “Tja, wat wil je met zo’n familienaam,” lacht hij. “De haan in het kippenhok…”