Projectontwikkelaar Van den Boer Concept uit Lommel, heeft onlangs zijn intrek genomen in gloednieuwe kantoren en een magazijn in Lommel. Hun nieuwe vestiging ligt in de kmo-zone Rietkolk, die door Van den Boer zelf werd ontwikkeld en helemaal is uitverkocht.

van-den-boer-lommel“In de bedrijvenzone Rietkolk zijn 25 bedrijfspanden reeds opgeleverd en zullen 14 andere begin 2017 klaar zijn,” zegt Filip Remans, die samen met Dony Van den Boer en Karl Scheveneels het hele bedrijf aanstuurt. “Hier is intussen alles van verkocht. We hebben hier wel nog een aantal kmo-gronden, waar bedrijven vanaf 500 m2 een project op maat kunnen neerzetten.” Onder meer Carrosserie Beliën, Carrosserie Teeuwen, PRC Porsche Garage, Nouro, Cuyvers Klimatisatie, All Fix & Finish, Electro Sels en KTM Racing Team hebben zich al gesettled op Rietkolk.

En nu dus Van den Boer Concept zelf ook. De verhuizing was noodzakelijk door de groei. Nochtans was het amper 5 jaar geleden dat het bedrijf in het Kristalpark van Lommel zijn intrek had genomen in een gloednieuw pand.