Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice, een telg uit de stal van Bas van de Kreeke, heeft een nieuwe uitvalsbasis. Het bedrijf dat instaat voor renovatie, onderhoud- en herstellingswerkzaamheden aan huizen en gebouwen, is vanaf nu ook in Eindhoven gevestigd. Daarover heeft Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het plaatselijke Loomans Bouwbedrijf.

Loomans Groep is een familiebedrijf van de derde generatie met 2 hoofdactiviteiten: bouw en betonboringen. Hun team van ervaren vakmensen zal door Habenu-van de Kreeke Vastgoedservice worden ingezet om in die regio door te groeien. “Het is rond Eindhoven en in Vlaanderen dat we mikken op verdere uitbreiding”, zegt Bas van de Kreeke.

De klanten worden tot op heden al bediend vanuit de vestigingen in Nuth (Nl), Beringen (B) en de nevenvestiging in Roermond (Nl). De hele bedrijvengroep van de voormalige VKW-voorzitter telt nu zo’n 200 medewerkers en zet 50 miljoen euro om, ongeveer gelijk verdeeld over België en Nederland.