Trixxo, het personeelsbedrijf van Luc Jeurissen, heeft het uitzendkantoor Vdet (Hasselt) overgenomen. Het is meteen de start van een nieuwe activiteit bij Trixxo: het afleveren van tijdelijk horecapersoneel. Vdet is immers gespecialiseerd in kelners, afwassers en andere horecaprofielen.

Binnen de wereld van de uitzendarbeid vormen de horecamedewerkers een bijzondere groep. “Vandaar de overname van Vdet”, aldus Luc Jeurissen. “Zo halen we meteen de vereiste knowhow binnen waar we anders heel wat tijd in hadden moeten steken. Een groot deel van het succes haal je uit de kennis van de markt. Een vakbekwame kelner met de juiste attitude vinden is even moeilijk als de zoektocht naar een betrouwbare chauffeur.”

“We hebben met Trixxo 72 kantoren in Vlaanderen. Dat is een netwerk met grote mogelijkheden. Het geeft ons het voordeel dat we een prima zicht hebben op onze omgeving, de markt snel en goed kennen en een stabiele partner zijn. In al die kantoren kunnen we gebruik maken van gespecialiseerde ondersteuning, zowel voor de klantbedrijven als voor de tijdelijke krachten die we voor hen zoeken. Dan denk ik ook aan permanentie buiten de normale uren, hetgeen voor de horeca een cruciale service is. En natuurlijk maken we gebruik van een hightech platform en kunnen klanten prestaties online doorgeven, wanneer het hun past.”

Trixxo zal tevens op vraag van de klanten het horecapersoneel specifiek opleiden. “We geven op regelmatige basis opleidingen die bijna het hele spectrum van het horeca-gebeuren dekken”, aldus Jeurissen. “Deze trainingen, die zich focussen op zowel technische aspecten als de vereiste attitudes, worden gegeven door mensen die zelf jarenlang in de horeca actief waren. Zij kennen als geen ander de do’s en de don’ts. Op die manier helpen we mee aan de rendementsverbetering in een sector die daar nood aan heeft”, besluit Luc Jeurissen.