Noba Tielt WingeNoba Fashion, de gekende kledingzaak met vestigingen in Bilzen (hoofdkantoor), Bree, Hasselt, Tielt-Winge (foto) en Zandhoven, heeft 45 jaar na de oprichting, een totale facelift ondergaan. De winkel in Martenslinde (Bilzen) werd bijna volledig gestript en zowel binnen- als buiten bijna onherkenbaar opgewaardeerd.

Noba Fashion werd opgericht als kleine buurtwinkel met beperkte keuze. “Door de jaren heen breidde het aanbod uit tot een volledige dames-, heren- en kidscollectie,” zeggen de huidige zaakvoerders Kim Castermans en Dennis Hendriks. “Er kwamen een aantal vestigingen bij en de winkel in Bilzen werd een aantal keer uitgebreid.” 45 jaar na de oprichting ging de derde generatie van het familiebedrijf nog een stap verder. “De winkel kreeg de voorbije anderhalve maand een grondige make-over, met als doel een volledig nieuw winkelconcept te introduceren,” aldus de derde generatie van het familiebedrijf. “Met deze investering creëren we niet alleen een nieuwe winkelbeleving, we dragen ook bij aan de lokale economie. We hopen de komende jaren dan ook verder ons klantenbestand én ons huidige personeelsbestand van 65 medewerkers uit te breiden,” klinkt het ambitieus.

Het resultaat van de verbouwingswerken (overigens uitgevoerd door Mathieu Gijbels) wordt getoond vanaf de heropening op 3 september.