Salons Frank De Boeck zal op het inspiratie-event Made in Limburg Live zorgen voor een verfijnd menu met echte streekgerechten. Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn om in te schrijven, geven we hier een voorsmaakje van wat u op culinair vlak mag verwachten:

Bij de hapjes wordt u onder meer een cocktail Blue Wednesday en een cava Portaceli geserveerd. Onder de pauze kan u zich bedienen met Maaslandse knapkoek en Limburgse abrikozenvlaai.

Tijdens het Walking Dinner, staat er onder meer op het menu:

o Embourré van asperges uit Lommel met beenham
o Spiraal van gerookte zalm met kingkrab mousse
o Limburgse bloedworst met een frisse perentoets
o Slaatje van gekonfijte eendenbout met mango chutney en zigeunersaus
o Aspergeroomsoep met croutons en gerookte zalm Hoofdgerechten: showcooking
o Zeeduivel gelakt met Limburgse stroop, kokosrijst en koriander
o Risotto met grotchampignons uit Riemst
o Varkenswang met crumble van spek, Hasseltse graanjenever en couscous van bloemkool
o Konijnenrug met chutney van rabarber
o Limburgse rijstvlaai
o Cheesecake met ijs van Hasseltse jenever en vers fruit
o Limburgse ‘keersekeukskes’
o Bordje Maaslander-kaas met fijne garnituur

Dat kan tellen als het aangename, dat u tijdens Made in Limburg Live naadloos aan het nuttige kunt koppelen… Voor meer info: klik op deze link!