Ham en Zoutleeuw zijn de nieuwe locaties waar afslankgoeroe Tim Torfs een eigen vestiging heeft geopend. Het is al de 16e en 17e locatie in Limburg en de 41ste in totaal waar Torfs (geen familie van de schoenen…) zijn tenten opslaat om klanten te adviseren naar een gezonde levensstijl.

Tim Torfs heeft lang geleden een eigen methode op punt gesteld om in 9 weken tijd een aanzienlijk gewichtsverlies te bekomen bij zijn klanten. Omdat het concept aansloeg heeft hij het omgevormd tot een zakelijke dienstverlening. Overal in de provincie, maar ook ver daarbuiten, opent hij geleidelijk aan bijkomende studio’s. Momenteel staat de teller op 41. “Ik werk niet met franchisenemers, maar ga overal zelf naartoe, ook al is het maar een paar uurtjes per week”, zegt hij. Als het klantenbestand van Nederland en België wordt opgeteld hebben al meer dan 100.000 mensen het programma van Tim Torfs gevolgd.

Torfs heeft intussen de ondernemersmicrobe stevig te pakken. Hij is tevens eigenaar/zaakvoerder van andere projecten in Beringen, zoals een privé-kuuroord, schoonheidssalon en luxueuze bed & breakfast.