Christoph Smets en Dominique Mariën hebben zopas een droom verwezenlijkt, want voor het eerst in 16 jaar zijn de deuren van hun restaurant Taratata niet opengezwaaid in de Minderbroedersstraat, maar wel in hun hagelnieuwe pand aan de Kempische Kaai. “Het uitzicht is nieuw, maar het concept blijft bij de oude succesformule,” aldus de zaakvoerders.

taratataTaratata heeft op de nieuwe locatie een kleine twee maanden van verbouwingswerken achter de rug. Een nieuwer en groter pand, mét terras en parkeergelegenheid. “Wie voor de glazen gevel staat, waar onder andere Deutsche bank en Secretary Plus huizen, vermoedt in de verste verte niet dat het gebouw een gezellig binnenplein en pand met grote raampartijen verbergt,” zeggen Christoph Smets en Dominique Mariën. “En laat die verborgen parel nu net het nieuwe Taratata-pand zijn.”

De inrichting van het nieuwe pand is van de hand van Sofie Raes van Urban Dots. Blikvanger is de ‘chef’s table’ die met een groep vrienden of famile vlakbij de keuken kan gereserveerd worden.

(foto: Razzi)