Succesvolle webshop opent nu ook fysieke winkel

Twee jaar na de start van de webshop, opent OAK Concepts de deuren van zijn eerste winkel. In The Store, zoals de winkel in de Persoonstraat in Hasselt heet, worden exclusieve voedingsproducten, design keukenartikelen, woonbenodigdheden en verzorgingsproducten verkocht. “De rode draad in ons verhaal is de combinatie tussen eenvoud, schoonheid en vakmanschap,” zegt zaakvoerder Omer Wijnants. “In feite allemaal spullen die een kwalitatieve invulling geven aan een hedendaagse levensstijl.”

Oak Concepts The StoreOak Concepts biedt er ook een eigen assortiment van koffie en thee aan, dat ter plaatse kan geconsumeerd worden. “Een voorbeeld van de beleving die we willen creëren,” aldus Wijnants. “Daarom bieden we ook ruimte voor co-working, meetings en lunch-breaks. Het dakterras kan gebruikt worden om even aan de drukte van de stad te ontsnappen.”

In de winkel zullen tot slot ook pop-upconcepten de kans krijgen om zich te tonen. “We bieden pop-ups en shop-in-shops de mogelijkheid om hun producten in deze unieke setting voor te stellen,” legt Omer Wijnants uit. “Zo kan je nog tot einde mei kennismaken met de collectie van Wearable Stories, het kledinglabel van Loredana Falone en Anke Coenen.”