Wie wordt de opvolger van Ludovic Beckers als winnaar van het Bronzen Eikenblad? Een 10-koppige jury zal zich buigen over de dossiers van 3 genomineerde bedrijven. Het gaat tussen Intellisol, JM-Construct en Ma Marie. In januari wordt de winnaar van de Maaseikse ondernemersprijs door Unizo bekendgemaakt.

Wie zijn de genomineerden?

– Intellisol is een studiebureau, distributeur en installateur van klimaatvriendelijke en enerziezuinige installaties zoals zonnepanelen, warmtepompen, geothermie, laadpalen voor elektrische voertuigen, relighting van bedrijfsgebouwen, enzovoort. Herman Daniëls en Rik Koch zijn de zaakvoerders. Er werken 27 mensen.

– JM-Construct is specialist in metaalverwerking en bekistingen voor machinebouw en automatisering in de bouwsector. Het bedrijf heeft een eigen productie van bevestigingsmiddelen, doet aan knip en zetwerk, buigen en walsen, heeft een eigen freescenter en onderhoudsdienst. JM-construct telt 34 medewerkers.

– De outsider is Ma Marie, een winkelconcept voor stijlvolle dameskleding, handtassen schoenen en accessoires. Opgestart in 2014 is de zaak inmiddels uitgegroeid tot een klantvriendelijke boetiek in drie panden met 6 medewerkers.