De tweede editie van Made in Limburg Live komt stilaan dichterbij. Op woensdag 3 mei staan Limburgse gastsprekers en topondernemers klaar om hun ‘tips en tricks’ voor een succesvolle business met u te delen. De line-up is -al zeggen we het zelf- top, met op het podium (onder meer):

Wout Van Impe (Mercuri Urval). Hij zal het hebben over de toekomst van onze arbeidsmarkt. “Bedrijven die niet weten hoe ze zich als werkgever moeten profileren, hebben een groot probleem”, zegt hij. “Ze hebben pleinvrees om kandidaten te vertellen wat ze te bieden hebben. En dat is nefast.” Een wake-up call zal uw deel zijn!

Hilde Rutten (Berghoff Belgium). Ze bouwde haar zaak op vanuit het niets en maakte daarbij gebruik van een aantal troeven: haar commercieel talent, haar netwerk én haar vrouwelijkheid… Met succes. Nog een pijler daarvan: door slimme partnerships af te sluiten met andere ondernemers, wist ze de groei van haar bedrijf te versnellen. Een openhartige getuigenis!

Peppe Giacomazza (La Botte). Hij staat bekend als één van Vlaanderen’s topchefs. Tegelijk is hij natuurlijk ook een ondernemer pur sang. Met kookprogramma’s op tv, een boek en een speciaalzaak in Italiaanse voeding, diversifieert hij zijn aanbod. Op Made in Limburg Live komt hij voor een keer niet zijn neus voor fijne bereidingen, maar wel voor zaken uit de doeken doen.

Gert Bervoets (H.Essers). Zeker qua personeelsaantal leidt hij één van de grootste ondernemingen in Limburg. Dit in de logistiek, een sector die heel sterk in beweging is en daarom een permanente alertheid, innovatie en drang naar groei vereist. Hij vertelt graag hoe een lokaal aangestuurd familiebedrijf zijn weg baant in de jungle van de globaliserende economie.

Ook Dominic Stas (Mediahuis), start-up Ticto, Droneport én Noël Slangen gunnen u kort en krachtig een blik op de toekomst… Redenen genoeg dus om u aan te melden voor deze unieke inspiratienamiddag én het aansluitende netwerkevent. Alle info en inschrijvingen via deze link.