Fortio-bedrijfsopleidingen is een nieuwe speler op de markt. Met een team van erg ervaren adviseurs en lesgevers worden professionele opleidingen op maat samengesteld en uitgevoerd. Fortio is erg ambitieus en wil meteen de toon zetten in Limburg, Vlaanderen en zelfs in Nederland. Naambekendheid verwerven is daarbij één van de eerste doelstellingen. Om dat te bewerkstelligen heeft Fortio-bedrijfsopleidingen een partnership afgesloten met… Made in Limburg!

Team Fortio“Made in Limburg is volgens ons het uitgelezen kanaal om onze naambekendheid te vergroten en onze relaties uit te breiden,” zegt Eef Hermans, salesmanager bij Fortio-bedrijfsopleidingen. “We willen via deze weg op regelmatige basis nieuwe opleidingen en opleidingsadvies online plaatsen voor de lezers van Made in Limburg.” De aanpak van deze dienstverlener is speciaal, omdat telkens wordt vertrokken vanuit de concrete noden van de klant. “Onze opleidingsadviseurs luisteren gericht naar de opleidingsbehoeften van het bedrijf. De oplossing die we aanreiken, is daardoor volledig op het bedrijf afgestemd. De toegevoegde waarde zit hierin: we betrekken de docent van bij het begin in het proces. Daardoor wordt de opleidingstijd van de medewerkers optimaal benut. Bovendien kan de docent de praktijkvoorbeelden afstemmen op de reële werksituaties. De overgedragen kennis is dan ook meteen inzetbaar. Of het nu gaat om leadershipkwaliteiten, technische kennis of soft skills en of dat nu voor arbeiders, bedienden of management is, onze docentenpoule is zo uitgebreid dat we voor elke (maat)opleiding de perfecte match kunnen bieden. Elk bedrijf is immers uniek en stelt andere prioriteiten,” stelt Eef Hermans.

Daarnaast biedt Fortio-bedrijfsopleidingen ook gericht advies om zowel de opleidingskosten als de loonkosten van de deelnemers te drukken. “Dit bereiken we door beschikbare subsidies bij sectorfondsen en Europese middelen aan te spreken,” aldus de salesmanager.

Om de ambitieuze doelstellingen te realiseren werft Fortio ineens 6 nieuwe mensen aan: saleshunters (3 vacatures), 2 marketeers B2B en een telemarketeer.