Niels Ciezkowski en Nick Nossin - N-TECVan je hobby je beroep maken: het is de droom van iedereen, ook al is die hobby het aan de haak slaan van een kraakverse vis. Niels Ciezkowski en Nick Nossin willen er geen gras over laten groeien en zijn zopas gestart met hun bedrijf N-Tec. Vanuit hun eerste kantoor op de Corda Campus laten ze in het verre buitenland materiaal maken om te vissen. Draad, haken, netten,… zowat alles wordt onder het label van N-Tec gefabriceerd in China, India en Indonesië.

N-Tec is een typisch verhaal van de hippe starterscultuur die momenteel door Limburg raast. Het is cool voor jongeren om risico’s te nemen en zich vol op het ondernemerschap te storten. Niels heeft pas zijn job opgezegd om zich volledig op de start-up te kunnen concentreren. Nick doet nog straffer: hij studeert momenteel nog internationale marketing aan de UHasselt (waar hij eerder zijn diploma als industrieel ingenieur behaalde) en combineert dus zijn zaak met de studieboeken.

Het duo is ambitieus. Op termijn willen ze ook grotere materialen voor vissers laten maken en hun activiteiten uitbreiden. Waar het doelpubliek zich vandaag in België en Nederland situeert, mikt het duo met N-Tec ook op onze andere buurlanden, en op Tsjechië en Hongarije.