Starter van de week: tijdelijke opslag in Houthalen

Skwer is de naam van een nieuwe onderneming die donderdag officieel de deuren opent. De familie Quintens (ook gekend van Diabeton) zal dan op Centrum Zuid in Houthalen een depot voor de tijdelijke opslag van goederen openen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er terecht om meubelen, promomateriaal, overstock of wat dan ook, te stockeren.

skwer self storage“De opslagruimte is geklimatiseerd en 7 dagen op 7 toegankelijk, het hele jaar door,” zegt Nadine Quintens, gedelegeerd bestuurder van Skwer. “We hebben als voordeel dat ons bedrijf vlakbij de E314 is gelegen en dus vlot bereikbaar is vanuit de hele provincie.” De boxen die Skwer aanbiedt variëren in oppervlakte van 1 tot 28 m².

Het nieuwe bedrijf wil het verschil maken door een aantal bijkomende diensten aan te bieden. Zo is er koffie en frisdrank, wifi en een vergaderruimte beschikbaar. “Bovendien hebben we ook een ‘domicilie-service’, waardoor ons adres kan gebruikt worden als vestigingsplaats,” besluiten Nadine en Erwin Quintens.

Skwer doet in oktober mee aan Open Bedrijvendag.