roy-schildermans-fun4you-eventsToen hij 17 jaar was kocht Roy Schildermans zijn eerste springkasteel. Dat werd zodanig veel gebruikt, dat hij er een business van maakte. Intussen heeft zijn Fun4you Events al meer dan 70 springkastelen en gaat Roy weldra zijn eerste medewerker aanwerven.

De Overpeltenaar verhuurt ook andere materialen, zoals tenten, stoelen en tafels. “We hebben nu zelfs onze eigen cateringdienst,” zegt Schildermans, die zelf een koksopleiding genoot. Fun4you schopte het overigens vorig jaar nog tot halve finalist in de starterswedstrijd [18-28] van JCI .

Fun4you verzorgt nu feesten en feestjes voor zowel bedrijven, organisaties als particulieren. Om al dat materiaal ter plaatse te krijgen, op te bouwen en weer af te breken, doet Fun4you Events een beroep op jobstudenten.

“Dat lukt aardig, want de meeste feesten zijn toch tijdens een weekend gepland. Meestal zijn het kameraden die ik aan het werk kan zetten,” lacht hij. Maar niet meer voor lang. “Ik ga mijn eerste aanwerving doen. Nu, een wildvreemd persoon zal het niet zijn, het gaat met name over mijn jongere broer Steven. Hij wil in de zaak komen werken. Maar toch, dat is een belangrijke stap voor een jong bedrijf,” zegt Schildermans.