Nico Mullens is niet alleen eigenaar van architectenbureau MAMU, maar is daarnaast ook een fanatiek sporter. Vanuit deze hobby lanceert hij een gloednieuwe sport-app: Go Dare. Deze app geeft sporters een duidelijk overzicht van de aankomende sportevents. “Of het nu gaat over lopen, zwemmen, mountainbiken, obstacle runs of triatlon, we willen een volledig overzicht bieden van alle wedstrijden die geprogrammeerd staan”, zegt Nico Mullens. “Daarnaast voorzien we de mogelijkheid dat deelnemers met elkaar in dialoog gaan.”

De architect legt uit: “Haast elke dag wordt wel ergens een sportieve of recreatieve wedstrijd georganiseerd. Vanuit mijn eigen sportieve ervaring merkte ik dat ik vaak niet op de hoogte was van de wedstrijden. Dit heeft mij ertoe aangezet om een app te ontwikkelen die een duidelijk overzicht geeft van alle aankomende sportwedstrijden.”

Go Dare, zoals de app heet, staat voor een dubbele betekenis: “Ga naar daar” of “Heb de moed om eraan mee te doen”. De app kan gratis gedownload worden in de Appstore.