Zopas de grote stap gezet naar een eigen zaak: Lex en Turner, ofwel Katrien Vandecruys en Ken Houben. Samen hebben ze in Hasselt een ‘branding bureau’ opgericht. Quoi? “Katrien is grafisch vormgever en webdesigner, en ik ben copywriter en conceptbedenker,” legt Ken Houben uit. “We hebben al heel wat ervaring opgedaan in grote reclamebureaus en bundelen nu de krachten. Wij zorgen ervoor dat zowel design, tone of voice als strategie van marketingboodschappen op elkaar zijn afgestemd. Alles moet vloeiend in elkaar passen.”

wp-1471607321533.jpgEen tweemanszaak dus. “Inderdaad. Dat betekent dat we heel persoonlijk kunnen werken. Dat willen we ook zo. Geen accounts, geen tussenpersonen. We staan in rechtstreeks contact met onze klanten. Die kiezen we zorgvuldig uit. Er moet ‘een klik’ zijn. Anders werkt het niet. Samen willen we een topresultaat neerzetten, met focus op kwaliteit.”

Size doesn’t matter. “Neen. De focus ligt op kwaliteit. We willen werken voor grote multinationals, maar ook voor de kleine slager om de hoek. Beiden verdienen een kwalitatieve huisstijl die bij hun past,” besluit Ken Houben.