Eefje Noppen en Laurence Vandenput rolden enkele jaren geleden haast toevallig de wereld van recruitment en human resources in. Vandaag runnen ze met hun tweetjes Bumps+Well, waarmee ze voor KMO’s op zoek gaan naar talent in de IT-sector.

Bumps+Well, dat is een bedrijfsnaam die roept om uitleg. “Het is een ludiek woordspelletje met onze achternamen Noppen (bumps) en Vandenput (put=well)”, leggen de dames uit. “Het geeft ook aan dat wij zowel bij de hoogten (bumps) als laagten (well) in iemands carrière, klaar staan.”

Eefje Noppen en Laurence Vandenput verdienden hun sporen in hr-sector, maar wilden toch vooral hun eigen bedrijf oprichten. “We zien onszelf als de schakel tussen IT-talent en de KMO’s die daar naar op zoek zijn”, aldus Eefje Noppen. Een paar maanden na de start zijn er al een tiental klanten, vooral Limburgse bedrijven.

De dames van Bumps+Well willen het verschil maken met een no-nonsensementaliteit en een ludieke aanpak. “Zo werken we momenteel zonder kantoor”, zegt Eefje Noppen. “Wij bezoeken de klanten, maar ook de kandidaten gewoon thuis, of we spreken af op de Corda Campus of een andere locatie. Dat zorgt voor een goed persoonlijk contact, en daarmee is het ijs snel gebroken. Niet onbelangrijk in onze business…”