Start-ups in creatief design (en gin) hokken samen in Lommel

Willen we alle pop-upwinkels in Limburg vermelden, dienen we direct 3 extra journalisten in dienst te nemen… Alleen als het écht de moeite loont, maken we al eens een uitzondering. Zoals voor Bambooti, het hippe merk dat uit hout allerlei producten als brillen en covers voor high-end elektronica maakt. Meer nog, voor de pop-up in Lommel werkt Bambooti samen met de andere Limburgse start-ups als Gemini, Les Soeurs, Sock You en Buffel Gin. Ook zij stellen hun creaties tijdelijk tentoon in de Lommelse Kerkstraat.

bambooti lommelBambooti bestaat zowat een jaar. De jonge ondernemers Pieter Van Moll en Freek Gielen lanceerden de verkoop van hun unieke producten via mond-tot-mondreclame en een webshop. Een jaar later komt daar een eerste fysieke winkel bij in het centrum van Lommel. “We willen onze producten dichter bij de klanten brengen,” zegt Van Moll. “Met een pop-upstore tasten we de mogelijkheden af.”

Over enkele maanden lanceren de ondernemers trouwens een nieuwe lijn van producten, vervaardigd uit natuursteen. In de pop-up is nog tot 29 oktober een preview te zien.