Z-Staffing, het hr-dienstenbureau dat begin dit jaar door Wim Van Cauter en Ilona Stieners volledig werd overgenomen van de Z-Group (Matty Zadnikar en François Van Bever), zal voortaan door het leven gaan als Staffing. Op zich maar één letter verschil, maar toch gaat er een hele filosofie achter schuil.

wim van cauter 2Met de naamswijziging wordt de eigen koers die de nieuwe meerderheidsaandeelhouders willen varen, letterlijk en figuurlijk in de verf gezet. “We willen nog meer dan tot dusver al het geval was, aandacht besteden aan de manier waarop we met kandidaten en uitzendkrachten omgaan,” zegt CEO Wim Van Cauter. “Door hen uitstekend te informeren over de jobinhoud en de verwachtingen van de klant, en door hen via opleidingen helemaal klaar te stomen voor de opdracht, kunnen we de tevredenheid verder verhogen. Dit zowel voor de mensen die we uitsturen als voor onze klanten.”

De nieuwe koers houdt tevens belangrijke doelstellingen in. “In 2016 willen we vooral onze bestaande business consolideren om vanaf 2017 twee nieuwe kantoren per jaar te openen,” aldus nog Wim Van Cauter. “De eerstvolgende kantoren zullen in Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen geopend worden.”

Staffing stelt vandaag 50 vaste medewerkers en zo’n 400 flexkrachten te werk en haalt een jaarlijkse omzet van 20 miljoen euro.