Small Teaser, het platform om eenvoudig en met enige opbrengst magazines en blogs te publiceren, is door Startups.be verkozen tot (nationale) Start-up of the Year 2017. Deze onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest inspirerende onderneming uit de Belgische start-upwereld.

Een gespecialiseerde jury stelde, na veel wikken en wegen, een shortlist samen van meest beloftevolle start-ups. Een online stemming bepaalde vervolgens dat Small Teaser de felbegeerde award mee naar Limburg mag nemen. “We zijn trots. Het is een erkenning van het harde werk voor ons volledige team”, zegt Stijn Janssens.

Het bedrijf van de tweeling Stijn & Ruth Janssens, ging van start in 2015 en is gevestigd op de Corda INCubator in Hasselt. Small Teaser wordt ondersteund door Imec en LRM.

Wereldwijd telt de bekroonde onderneming inmiddels duizenden gebruikers en dat aantal zit in stijgende lijn. “Meer en meer mensen publiceren content online, willen snel een lezerspubliek opbouwen en als het mogelijk is ook nog financieel beloond worden”, legt Ruth Janssens uit. “We helpen onze bloggers met het vinden van de juiste community zodat ze er niet alleen voor staan, meteen een lezerspubliek hebben en inkomsten kunnen genereren.”