Skondras bestelt 70 dezelfde Nissans bij Di Nitto

skondras nissanHet zijn bestelbonnen die ze graag zien komen in iedere garage: het sales- en marketingbureau Skondras uit Hasselt heeft bij autogroep Di Nitto een bestelling geplaatst van 70 Nissan Pulsars.
De deal verloopt in 2 fases, waarbij er nu al 30 voertuigen worden geleverd, en over enkele maanden nog eens 40. De wagens dienen als bedrijfsvoertuig voor de medewerkers die Skondras detacheert naar klanten om de sales en marketing tijdelijk te gaan uitvoeren.

Zaakvoerder Stijn Skondras mocht zopas op de hoofdzetel van Nissan in Aartselaar de sleutels gaan ophalen van de eerste 30 wagens. De Pulsar is relatief nieuw in het gamma van Nissan. Het model werd eind vorig jaar gelanceerd. “Hiermee kunnen onze medewerkers hun professionele activiteiten uitoefenen terwijl ze ook in hun gezinssituatie volop van het comfort en gebruiksgemak kunnen genieten,” aldus Skondras. “De visie die we binnen het bedrijf hanteren, is dat we voor iedereen een wagen van hetzelfde merk met identieke opties aankopen. Met als gevolg dat we nooit discussies krijgen onder de medewerkers over de aangeboden bedrijfswagen.”