Kaatje Goyens is met haar onderneming Krok in Genk uitgeroepen tot Limburgse Starter van het Jaar 2017. Dat heeft ondernemersorganisatie Unizo Limburg maandag bekendgemaakt. Kaatje Goyens volgt Sarah Geebelen en Nathalie Bruckers van HuisRAAD Advocaten op. De vrouw achter KROK neemt het op 13 maart op tegen de 4 andere provinciale laureaten voor de titel Vlaamse Starter van het Jaar 2017.

“Kaatje Goyens heeft Krok net 1 jaar geleden opgestart. In die periode toonde ze een enorme ondernemingszin, met een duidelijke toekomstvisie. Zo plant ze een uitbreiding via franchising”, duiden Bart Lodewyckx en Geert Lambrechts, respectievelijk gedelegeerd bestuurder en voorzitter van Unizo Limburg. Volgens de ondernemersorganisatie toont Kaatje Goyens zich als een echte ambassadeur van het ondernemerschap.

Voor Unizo Limburg is het belangrijk om grote aandacht te schenken aan startende ondernemers. “Ze zijn het nieuwe bloed dat jaarlijks in onze economie wordt gepompt en de samenleving doet opleven”, aldus Lodewijckx en Lambrechts. “Aan het aantal starters meet je de conjunctuur. Zijn er meer starters, dan gaat het beter. Op basis van het aantal starters van vorig jaar mogen we concluderen of het goed gaat. Limburg telde vorig jaar 6.650 starters. Dat was een stijging met 3,3 % in vergelijking met een jaar eerder. Limburg kende het hoogste aantal startende ondernemers sinds 2011.”

Kaatje Goyens wint een cheque ter waarde van 500 euro en een lidmaatschap bij Unizo. En nu maar duimen voor de grote finale op 13 maart!