B&B Promotions, een gekende onderneming in Tongeren, gaat voortaan door het leven als BB Ramen en Deuren. Zaakvoerders Jana en Jente Wilms willen met de naamswijziging vermijden dat ze nog boekingen ontvangen om te overnachten….

B&B is een traditierijke onderneming die al 27 jaar bestaat. En toch was er nog steeds verwarring over de naam. “Nieuwe klanten dachten aanvankelijk dat we een Bed & Breakfast waren”, vertellen Jana en Jente Wilms, die als zus en broer de zaak leiden. “Daarnaast had de toevoeging ‘Promotions’ totaal niets met ramen en deuren te maken. Vandaar de beslissing om het over een andere boeg te gooien. De firma heet nu BB Ramen en Deuren, wat dus niets meer aan de verbeelding overlaat.”

De zaakvoerders hebben de nieuwe identiteit aangegrepen om een strategische oefening te maken. “Met de recente groei van 11 naar 18 medewerkers moeten we verder vooruit kijken”, aldus nog Jana en Jente Wilms. “We spitsen ons nog meer dan voordien toe op onze slagzin: de service die je verdient. Dat is onze visie, die we doortrekken in de hele organisatie.”

Opmerkelijk is dat BB Ramen en Deuren niet noodzakelijk aan geografische uitbreiding denkt. “We stellen vast dat we de laatste jaren vooral groeien in de eigen streek, waar we uiteraard zeer blij mee zijn. Terwijl we vroeger veel opdrachten hadden in Antwerpen en Brussel, genieten we nu een grotere naambekendheid in de eigen regio en dat brengt extra werk rond de kerktoren met zich mee. Ons opvallend bedrijfsgebouw langs een drukke verbindingsweg speelt hier zeker een belangrijke rol in. Zoveel te beter. Dit is een bijzonder mooie regio om onze nieuwe aanpak op te focussen.”