Isola, het isolatiebedrijf uit Tongeren van Maarten Bostyn en Herman Mullens , heeft een aantal opmerkelijke zomertransfers gedaan. Met Peter Schillebeeckx als COO en Bjorn Verhoeven als CBO werden toppers in het management binnengehaald.

Peter Schillebeeckx (43) komt over van Dentsply Implants in Hasselt. Daar leidde hij als productiemanager het bedrijf naar de award van Factory of the Future. Daarvoor was hij Operating Officer bij funderingsbedrijf CVR in Beringen en verantwoordelijk voor de pre-productielijn bij IMEC in Leuven.

De nieuwe Chief Brand Officer (CBO), een upgrade van de functie marketingmanager, wordt Bjorn Verhoeven (37). Hij geniet nationale bekendheid als radiopresentator, coach en manager bij diverse mediabedrijven zoals Medialaan (Qmusic & JOE) en Mediahuis (TVL). In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het imago, beleving en merkbelofte van Isola Belgium, en dit op vlak van marketing (on- en offline), sales, personeel, design, public relations en klantenservice.

Maarten Bostyn (36) en Herman Mullens (51) blijven op post als CEO’s.