Wie dacht dat de sector van de dienstencheques over het hoogtepunt heen is, heeft het mis. De vraag naar huishoudhulp overstijgt nog altijd het aanbod. Bijna alle aanbieders zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde poetsvrouwen. Bij Puuur, het dienstenchequebedrijf uit de Ons-groep (KVLV), vertaalt zich dat in zo’n 300 vacatures, voor Limburg alleen.

puuur huishoudhulp“Vorig jaar werden er 10% meer dienstencheques aangeschaft,” zegt Jeanine Vandormael. “Die stijging loopt gelijk met onze groei-ambities. Wij willen heel graag aan de toenemende vraag voldoen, en zoeken daar de juiste mensen voor. Voor onze 7 regiokantoren in Limburg gaat het samen om 300 mensen. Zowel vrouwen als mannen. Zowel jongeren als iets minder jonge collega’s. Zowel voltijdse als deeltijdse medewerkers… Iedereen is welkom.”

Puuur organiseert volgende week donderdag een jobdag in alle kantoren (Bree, Bilzen, Hasselt, Neerpelt, Sint-Truiden, Tessenderlo en Tongeren). Wie interesse heeft kan er meer uitleg krijgen over de jobinhoud, de voorwaarden en de selectieprocedure.