Na de geslaagde editie van Made in Limburg Live is het dit najaar de beurt aan onze collega’s in de andere regio’s om een boeiend programma ‘on stage’ te presenteren. Tal van topondernemers maken hun opwachting om inspirerende getuigenissen te brengen. Dit in combinatie met een wervelende netwerkformule. Omdat zaken doen nu eenmaal niet ophoudt aan de provinciegrenzen, presenteren we u graag de data en inhoud van de events die we dit najaar op de kalender hebben staan:

Made in Antwerpen Live bijt de spits af op 4 oktober met onder andere topvrouw Inge Boets (La Scoperta, ex-partner E&Y), Jacques Vandermeiren (Port of Antwerp) en jong talent Isabelle Dumortier (Tutu Shop). Daarnaast zal Kris Peeters zijn eerste interview voor de Antwerpse ondernemers geven naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen. Dat belooft pittig te worden, want Made in Antwerpen daagt Bart De Wever uit om de confrontatie met Peeters aan te gaan.

Voor Oost-Vlaanderen Live op 19 oktober kon Made In Matthieu Jehl (ArcelorMittal) en Dirk Perquy (Terre Bleue) alvast strikken. In Mechelen staan op 9 november dan weer Edwin Botterman (Alken Maes) en Birgit Conix (Telenet) op het podium.

Tot slot zal Made in Live in West-Vlaanderen, één van zijn snelst groeiende regio’s, voor de allereerste keer live gaan op 23 november. Dit met topondernemers zoals Albert De Brabandere (Brouwerij De Brabandere), Sylvie Becaus (Vlaamse Visveiling), Isabel Lambert (Washcot) en Yves Bryse (Barco) als ambassadeurs.

Sterk netwerk
Naast inspireren, brengt Made In ook een sterke community bij elkaar en wordt gezorgd voor tal van netwerkmogelijkheden tussen decision makers uit de regio. Want zelfs in deze digitale wereld blijft persoonlijk contact nog steeds enorm van belang. En daar biedt Made in Live een antwoord op. “Met het eerstvolgende evenement gaan we voor de tiende keer Live, dit maakt ons najaar extra speciaal”, zegt Dominique De Pesseroy, Business Manager Made In. “De uitmuntende sfeer én het overheerlijk walking dinner maken deze unieke beleving compleet.”

De volledige invulling van ieder programma en de mogelijkheid om in te schrijven is terug te vinden op www.madeinlive.be. Proeven van de sfeer kan je alvast in deze compilatiemovie.