De Limburgse hotelgroep Different Hotels van Peter Geurden zal voortaan de exploitatie verzorgen van het Mondo Antwerp City Center Hotel. Een paar weken geleden raakte bekend dat het voormalige Empire Hotel in slechte papieren zat. “We zijn onmiddellijk in actie geschoten,” zegt Peter Geurden. “Het Antwerp City Center Hotel is schitterend gelegen en past qua concept perfect binnen onze filosofie. De kamers waren overigens vernieuwd in 2011. Een ideale opportuniteit dus om onze horizonten te verruimen en onze Limburgse gastvrijheid ook buiten de provinciegrenzen te exporteren.”

Belangrijk voor Different Hotels was het creëren van continuïteit. Daarom worden alle vaste personeelsleden behouden en zal er voorlopig niets aan het hotel veranderen. Zelfs de naam blijft behouden. “Het Antwerp City Center Hotel had een goede naam en reputatie opgebouwd. Het zou dus zonde zijn die zomaar overboord te gooien. Bovendien maakt de naam ook meteen één van de grootste troeven van het hotel duidelijk, de locatie. Veel centraler kan je in Antwerpen niet zitten,” besluit Peter Geurden.

Het Antwerp City Center Hotel is al het 9de hotel van de Different Hotel Group, waaronder het Carbon Hotel in Genk en Hotel Eburon in Tongeren. Afgelopen week kondigde Different Hotel Group nog aan om een nieuw hotel te openen op de vroegere mijnsite in Eisden. Dit zou moeten klaar zijn tegen 2014.