In de eerste maand van 2015 heeft kantoormeubelproducent Pami 5 nieuwe contracten in Limburg afgesloten. Het Overpeltse bedrijf werd als leverancier geselecteerd door Melexis Tessenderlo, LRM, Corda Incubator, Fenego en advocatenkantoor Gevaco. Samen overstijgen deze bestellingen de som van 1 miljoen euro.

pamiNa de kantoren van Melexis Ieper in 2013, mag Pami nu ook Melexis Tessenderlo helemaal in het nieuw stoppen. Daarbij wordt afgestapt van de traditionele werkmethodes. De ruimtes zullen aangepast worden aan de taken die er moeten uitgevoerd worden. Het resultaat zal een bureaulandschap zijn met akoestische kasten, concentratiewerkplekken, mini-lounges voor informele gesprekken, enzovoort.

De Corda Campus (voormalige Philips-site in Hasselt) zal 3 keer de bestelwagens van Pami moeten binnenlaten. Zowel de nieuwe kantoren van LRM als van de Corda Incubator (groeibedrijven) krijgen spinternieuw meubilair van Pami. Dat geldt ook voor ICT-bedrijf Fenego, dat op de 5e verdieping van het nieuwe Corda-gebouw plaats heeft voor 200 werkplekken.

Ook het gekende advocatenkantoor Gevaco, tot slot, bezorgde een bestelbon aan het team van Hendrik en Lode Essers. De totale waarde van deze bestellingen overschrijdt een omzet van 1 miljoen euro.