Ordina, een grote IT-dienstverlener in de Benelux, opent een nieuw kantoor aan het Klaverblad in Lummen. Dat is niet de eerste keer, want in het verleden had het concern met 2.700 medewerkers hier ook al een vestiging.

Ordina bestaat al meer dan 40 jaar in België en Nederland. Het bedrijf heeft in ons land twee locaties, met name in Gent en Mechelen. In het verleden bevond het hoofdkantoor zich in Leuven en was er ook een uitvalsbasis in Brussel, Antwerpen, en… Lummen. Daar was het blijkbaar zo slecht nog niet, want Ordina is back.

“Wij investeren veel in persoonlijke relaties met onze klanten en onze medewerkers”, zegt Ivo Meukens, HR Director van het bedrijf. “En omdat de IT-studenten van vandaag onze medewerkers van morgen zijn, sluiten we een partnership af met Thomas More-hogeschool. Zij zullen naar Lummen komen om nog tijdens de opleiding voeling te krijgen met het werkveld in alle aspecten, dit in de vorm van projecten of stage. Onze infrastructuur staat ook open voor docenten zich hun kennis willen actualiseren.”

Het nieuwe kantoor aan het Klaverblad, dat woensdag opent, wordt de uitvalsbasis voor de regio Limburg en omstreken. Uiteraard zijn niet de studenten maar de vaste medewerkers van Ordina de vaste bewoners van de nieuwe faciliteiten.